George Andreescu

  Aproximativ Discuții, Gojira

Gojira, Andreescu George Dorin pe numele său, are un parcurs sinuos în conștiința publică autohtonă, datorită diversității activităților în care a fost implicat. Absolvent al Facultății de Medicină București, a ales să nu profeseze și să se dedice carierei de producător muzical și dj. În paralel, a activat ca scenarist și actor pentru Divertis SRC, Happy fish și alte proiecte comerciale în TV-ul românesc. De asemenea, a avut o activitate și în radio-ul alternativ românesc, inițial la Tananana, ulterior fiind realizatorul emisiunii zilnice “BInili Învinge” de la Radio Guerrilla, iar în prezent a ales să se ocupe doar de producție muzicală, dj-ing și mediul online.

De foarte puțină vreme, este gazda podcast-ului “Aproximativ Discuții”, podcast-ul cu cea mai rapidă creștere în online-ul românesc, în 2021, unde principala politică editorială este diversitatea. 

Cinefil convins și promotor activ al cinematografiei românești, Gojira este un partener de conversație pentru care compromisul și negocierea nu sunt o cale de rezolvare.